Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
  • Letní výprodej

Husky Felt 1,4

Saltea

Reducere: -30 % Reduceri Saltea Husky Felt 1,4

Salteaua Husky Felt 1,4 (pentru saci de dormit), este realizată din spumă EVA, are o izolație perfectă, este stabilă și totodată foarte ușoară.

În stoc Termen de livrare
Prețul original 99,00 Lei 69,00 Lei
Reducere: 30,00 Lei -30 %
  • 100%  produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 200 lei.
  • Consultații online și telefonice.

Informații despre produs

Compania cehă Husky CZ s.r.o. a fost înființată în anul 1997 cu scopul de a produce și de a furniza echipament de camping, rucsacuri de călătorie și articole sportive. În ultimii ani, Husky a fost, de asemenea, implicat și în producția de mobilier de camping, care este foarte popular și căutat printre clienți.

De la începuturile sale, marca Husky pune accentul pe originalitatea și calitatea procesării produselor, astfel încât baza producției este accentul pus pe dezvoltarea și designul și selecția atentă a materialelor de calitate. Husky se concentrează în primul rând la clienții care își petrec timpul liber în mod activ, în natură sau la munte.

Datorită cooperării pe termen lung cu membrii serviciului de salvare montană și sprijinului expedițiilor de alpinism nu numai în Himalaya, compania testează eficiența și calitatea produselor sale.

Detalii despre brand

Salteaua Husky Felt 1,4, excelează în trăsături excelente, grație materialului folosit EVA. Are o izolație perfectă, este stabilă și foarte ușoară, și se poate folosi pe orice fel de teren. Este fabricată din spumă EVA, car este un material foarte rezistent, cu greutate redusă, și nu absoarbe apa, lucru neobișnuit pentru saltele din spumă obișnuită.

Caracteristicile saltelei Husky Felt 1,4:

  • stratul izolator 1,4 cm
  • material EVA
  • manipulare simplă
  • greutate minimă

Parametri

Producător Husky
Material saltea spumă EVA
Tip saltea turistică
Potrivit Bărbați / Femei
Rezistență termică (R-value) 2,4
Greutate 490 g
Dimensiuni ambalat 60 x 20 cm
Lungime 190 cm
Lățime 60 cm
Grosime 1,4 cm
Culoarea: gri
Culoare predominantă: Gri
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76001916
EAN: 8592287008784