Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🎁 Cadouri de Crăciun - sugestii pentru iubitorii de drumeții și camping.  Detalii

Ferrino Aquastop L (40 l)

Sac rezistent la apă

Reducere: -19 % Reduceri Sac impermeabil Ferrino Aquastop L (40 l)
Sacul impermeabil de 40l Aquastop de la firma Ferrino oferă posibilitatea de a vă proteja de umezeală lucrurile cele mai importante, în timpul activităților sportive pe apă. Dispune de o curea de umăr ajustabilă, cu ajutorul căreia se poate transporta mult mai ușor. Se închide prin rulare și cu ajutorul unei cataramei.
În stoc Termen de livrare
Prețul original 192,00 Lei 155,00 Lei
Reducere: 37,00 Lei -19 %

Informații despre produs

Istoria mărcii italiene Ferrino începe în Torino, în anul 1870, când Cesare Ferrino a depus un brevet pentru țesături impermeabile și a început să producă corturi și ambalaje impermeabile, care au devenit populare de-a lungul anilor în toată Italia.

Astăzi, Ferrino oferă o gamă completă de echipamente de outdoor, începând de la îmbrăcăminte, peste corturi, saci de dormit, rucsacuri, mobilier până la accesorii pentru alpiniști, trekkers, boaters și pentru toți cei căror le plac să-și petreacă viața în mediul înconjurător.

 

Detalii despre brand

Sacul Aquastop de la producătorul Ferrino este fabricat din nailon impermeabil, cusăturile fiind de asemenea, impermeabile. Rezistența la apă a închiderii este asigurată prin rularea strânsă a părții superioare a sacului și închiderea acesteia cu o cataramă. De asemenea, cureaua de umăr este practică și asigură transportul ușor. Pentru sporturile de apă. Cu volumul său de 40 de litri, sacul este ideal pentru rafting, oricât de sălbatic ar fi râul.

Caracteristicile principale ale sacului Ferrino Aquastop L:

  • cusături sudate termic
  • închidere impermeabilă
  • potrivit pentru sporturile de apă

Garanție extinsă Ferrino

Parametri

Producător Ferrino
Potrivit Bărbați / Femei
Volumul 40 l
Dimensiuni 80x26 cm
Culoarea: galben
Culoare predominantă: Galben
Termenul de garanție 36 luni
Codul produsului 76002977
EAN: 8014044832956