Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

LittleLife Giraffe

Rucsac pentru copii

Rucsacul Giraffe Littlelife este visul oricărui copil. Datorită curelelor reglabile pentru umăr și piept, rucsacul poate ”crește” împreună cu copilul.

În stoc Termen de livrare
117,61 Lei
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Compania britanică LittleLife se concentrează pe piața de outdoor la produse pentru părinți cu copii mici. Compania a devenit în curând brandul lider pe piată datorita experienței surorii de firmă LifeVenture. Marca LittleLife produce din anul 2003. Mulți părinți cu siguranță vor aprecia scaunele pentru copii bine evaluate, de care nu trebuie să vă faceți griji, că a fi făcute prost și că se poate întâmpla ceva cu copilul dvs. În plus cu scaunele, se oferă și multe accesorii. Producătorul continuă să-și extindă sortimentul cu corturi și rucsacuri drăgălașe pentru copii cu caracteristici de siguranță sofisticate, cum ar fi o curea la mână,etc.

Detalii despre brand

Cu acest rucsac - Little­Life Giraffe, copilul dumneavoastră va străluci. Datorită hamului integrat, veți avea întotdeauna controlul asupra copilului dumneavoastră. Buzunarele practice, mențin toate lucrurile aranjate și copilului nu-i va fi greu să găsească ceva în rucsac. Datorită curelei practice la piept, rucsacul se adaptează bine și rămâne fixat chiar și în timpul mișcărilor rapide ale copilului. Potrivit pentru copiii de la 1 ani la -4 ani

Principalele avantaje ale rucsacului Giraffe:

  • mâner practic
  • buzunarul principal cu fermoar
  • card intern pentru scrierea adresei
  • bretele ajustabile
  • curea la piept

Parametri

Producător LittleLife
Seria de produse Animal Toddler
Potrivit copii
Greutate 200 g
Volumul 2 l
Acces frontal Da
Dimensiuni 12 × 18 × 23 cm
Categorie volum rucsac: 1-10 l
Culoare predominantă: galben
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76002380
EAN: 5031863108201