Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

3F Photochromic

Ochelari

Ochelarii de sport stilați fotohromatici Photochromic de la brandul 3F sunt potriviți pentru activitățile de petrecere a timpului liber. Datorită lentilelor de autocolorare se adaptează perfect condițiilor de lumină.

Alegeți varianta
Ultima buc. Termen de livrare
266,00 Lei
  • Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro
  • 100% produse originale
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Compania cehă 3F Vision s.r.o. a fost înființată în anul 2006 și vizează promovarea produselor de calitate pe segmentul pieței optice și sportive. Oferirea produselor la prețuri accesibile este foarte importantă pentru companie. Filozofia este deja prezentată în titlul 3F - Feeling - Freedom - Fun (Sentiment - Libertate - Bucurie) caracterizează viziunea companiei - pentru a produce lucruri care te fac să te simți minunat.

Acest producător folosește cea mai recentă tehnologie și materiale. Prioritatea mărcii 3F este echipamentul de calitate pentru activitățile dumneavoastră sportive și non-sportive. În prezent, marca 3F este distribuită în Republica Cehă, Republica Slovacă, Austria, Germania, Polonia, Irlanda și Olanda.

Detalii despre brand

Ochelari de soare sportivi stilați brandul 3F, Suntto sunt Photochromic. Ochelarii auto-colorați cu filtre polarizante, precum și filtre solare asigură o mișcare sigură pe teren S2-S3. Au lentile special modificate pentru a împiedica strălucirea luminii reflectate. Sunt confecționați dintr-un material rezistent, dar flexibil și ușor, astfel încât aceștea nu împing și sunt așezați confortabil.

Veți aprecia caracteristicile acestor ochelari nu numai în timpul sportului, ci și pentru conducere, ședere la munte sau la malul mării. Datorită filtrelor UVA, UVB și UVC ochii dvs vor fi protejați la maxim. Primiți gratis o pungă din microfibră și husă dură. Photochromic ei sunt disponibi și într-o versiune mai ieftină Photochromnic, care are filtre S0-S2 și nu are polarizare.

Avantajele ochelarilor Photochromic:

Parametri

Producător 3F
Polarizare Nu
Potrivit bărbați / femei
Husă sau sac Da
După activitate: de schi fond
Culoare cadru negru/roșu
Culoare predominantă: negru / alb
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului
EAN: