Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

3F Mystery

Ochelari

Ochelarii eleganți 3F Mystery, polarizați sunt potriviți nu numai la sport, ci și, atunci când conduceți mașina sau când vă relaxați pe plajă. 
Alegeți varianta
În stoc Termen de livrare
145,44 Lei
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 200 lei.
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Compania cehă 3F Vision s.r.o. a fost înființată în anul 2006 și vizează promovarea produselor de înaltă calitate în segmentul de piață optică și sportivă la prețuri accesibile.

Filozofia este deja prezentată în titlul 3F - Feeling - Freedom - Fun (Sentiment - Libertate - Bucurie) caracterizează viziunea companiei - pentru a produce lucruri care te fac să te simți minunat. Prioritatea 3F este un echipament de înaltă calitate pentru activitățile dvs. sportive și non-sportive.

În prezent, marca 3F este distribuită în Republica Cehă, Republica Slovacă, Austria, Germania, Polonia, Irlanda și Olanda.

Detalii despre brand

Mistery, de la cunoscutului producător 3F, sunt ochelari polarizați, eleganți, care, datorită calității lor vor fi pe placul chiar și celor mai pretențioși utilizatori. Datorită filtrelor împotriva radiațiilor UVA, UVB și UVC, ochii dvs. vor fi protejați. Modelul Mystery este realizat folosind tehnologia cu injecție dublă, care se caracterizează prin flexibilitate și adaptabilitate peste standard, așadar, brațele ochelarilor sunt ajustabile. În plus, ochelarii dispun de sticle S2 sau S3 standardizate.

Categoria filtrului ochelarilor de soare.

Avantajele ochelarilor 3F Mystery:

  • material flexibil realizat prin tehnologia dublei injecții
  • sticle polarizate
  • dimensiuni (A-B-C-D-E): 145 × 14× 75× 37 x 125 mm explicaţie
  • Categoria filtrului solar: 2 sau în 3
  • UV 400 (UVA, UVB, UVC)

Parametri

Producător 3F
Polarizare Da
Potrivit Bărbați / Femei
Culoare lentilă šedá
Husă sau sac Da
Culoare cadru alb / roșu / verde
Culoare predominantă: Negru / Alb / Roșu / Verde
Termenul de garanție 24 luni