Vegetable Hotpot de la Adventure Food este piureul vegetarian de cartofi cu supă concentrată de legume și bucăți de soia, praz, porumb, morcov, usturoi și condimente.
Informații despre produs
Adventure Food este un brand european de top angajat în producția și dezvoltarea de mâncare deshidratată.
Adventure Food este producătorul olandez de mâncare deshidratată. Mâncarea de călătorie Vegetable Hotpot 138g, datorită greutății sale și a mărimii este foarte practică. Mâncarea este foarte nutrițională și pune accentul pe utilizarea minimă a conservanților. Are o valabilitate de până la 48 luni. Utilizatorul se va bucura de o masă gustoasă, care nu se compară cu alte mâncăruri deshidratate. Vă veți bucura de o masă caldă fără să utilizați sau murdări vase. Trebuie doar să turnați cantitatea specificată de apă fierbinte direct în plic, să amestecați și să așteptați câteva minute.
Liofilizarea (uscarea prin îngheț) este o metodă de uscare a materialelor ude. Este utilizată și pentru alimentele comestibile. Principiul se bazează pe sublimarea apei înghețare la presiune și temperatură scăzută. Avantajul constă în faptul că nu transformă direct apa din stare lichidă în stare gazoasă, lucru care în cele mai multe cazuri provoacă deteriorarea materialului uscat.
Caracteristicile principale ale mâncării Vegetable Hotpot:
nutrițională și gustoasă
substanțe minime de conservare
preparare în 10 minute
valabilitate de până la 48 luni
Instrucțiuni de preparare:
deschideți plicul, desfaceți partea inferioară a plicului și scoateți capsula de aer
adăugați apă fierbinte până la linia 11 (0,380 litri)
amestecați
închideți fermoarul și așteptați 10 minute
amestecați din nou
Conține:
47% pudră de cartofi (cartof, emulgator (E471), acidifiant (acid citric), conservant (E222)), ulei de floarea-soarelui, soia, lapte praf, morcov (5%), porumb (4%), praz (4%), proteină de napi, proteină de porumb, sirop de glucoză, usturoi (0,28%), piper (0,09%)
Informații alergenice: Fără gluten. Conține soia, lapte. Poate conține urme de arahide, fructe cu coajă lemnoasă.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.