Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
Reducere: -35 % Ultimile buc. Încălțăminte femei Loap Eureka negru/verde

Încălțămintea pentru femei cu plasă, cu siguranță va aprecia orice femeie, care este în căutare de încălțăminte pentru alergat, maxim respirabilă și cu greutate redusă.

Alegeți varianta
În stoc Termen de livrare
Prețul original 181,00 Lei 117,65 Lei
Reducere: 63,35 Lei -35 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 200 lei.
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Loap este brand ceh cu propria sa echipă de designeri și tehnologi. Numele său a fost creat prin combinarea cuvintelor în limba engleză Logical + Application. Traducerea înseamnă „utilizarea înțeleaptă“. Produsele sunt concepute pentru a fi funcționale, practice, la un preț rezonabil și în special pentru a vă aranja bine.

Loap este drapelul companiei Piccollo spol. Ltd. fondată în 1993. În poftofoliul său găsiți orice îmbrăcăminte pentru outdoor dar și urbanică, încălțăminte, saci de dormit, saltele pentru corturi, rucsacuri și corturi. Mână-în-mână cu funcționalitatea produselor este, și  aspectul atractiv sau combinația de culori moderne.

Detalii despre brand

Această încălțăminte sportivă pentru femei, de stil, de la firma cehă Loap, se pot mândri cu greutatea sa redusă, care este unul dintre efectele secundare ale materialului poliuretanic reticulat. Principalul efect este aerisirea absolută a piciorului, oferind confort și funcționalitate, suficientă. Talpa este fabricată din cauciuc durabil și elastic din poliester Phylon pentru a asigura protecție împotriva șocurilor. Călcâiul și botul, fiind cele mai solicitate părți a fiecărui adidas, sunt acoperite cu o suprapunere care le mărește rezistența. 

Beneficiile încălțămintei femei Loap Eureka:

  • foarte respirabile
  • greutate redusă
  • suprafața exterioară cu plasă
  • talpă durabilă de cauciuc
  • lamelă din Phylon
  • botul și călcâiul întărite

Tabelul de mărimi Loap

Cum se alege mărimea corectă a încălțămintei

Parametri

Producător Loap
Potrivit Femei
Mărimi încălțăminte EU 36
Talpă Cauciuc
Suprafața Textil / Polyuretan
Culoarea: negru/verde
Culoare predominantă: Negru
Termenul de garanție 24 luni