Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Lowa Zephyr GTX Mid TF

Încălțăminte bărbați

Reducere: -10 % Livrare gratuită Încălțăminte bărbați Lowa Zephyr GTX Mid TF

Încălțăminte militară, ușoară și modernă Zephyr GTX de la firma Lowa se potrivește în teren moderat și este potrivită pentru mișcări rapide.

Stoc epuizat
  • Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro
  • 100% produse originale
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Legendara companie germană de încălțăminte Lowa a fost înființată de unul dintre frații Wagner care au învățat meserie de la tatăl său. Al doilea frate a fondat un brand concurente Hanwag. Lorenz Wagner sa stabilit cu producția în Jetzendorf lângă München. Astăzi, Lowa produce 2,5 milioane de perechi de încălțăminte pe an, variind de la modele ușoare până la încălțăminte de înalt alpinism, potrivite și pentru urcarea pe Everest. Face parte din holdingul multinațional Tecnica Group și se concentrează pe producția de încălțăminte de alpinism și drumeții specializate.

Drapelul vaporului Lowa și literalmente bocanciil iconici este Renegade, cel mai bine vândut model de încălțăminte din lume. Foloseste numai cele mai bune materiale - piele degresata, membrana goretex si talpi Vibram.

 

Detalii despre brand

Încălțăminte modernă militară bărbați pentru mișcare rapidă. Este vorba despre „Military“ dovedită ca de outdoor modelul Monowrap. Este potrivită pentru terenuri ușoare, sau chiar și pentru parașute moderne. Din acest motiv are ochi închiși de șiretare. Total oferă un sprijin potrivit la mersul cu greutăți și deasemenea asigură 100% impermiabilitate datorită membranei GORE-TEX, care menține respirabilitatea încălțămintei.

Avantajele încălțămintei Lowa Zephyr:

  • membrana Gore-Tex 
  • talpa cu tehnologia Monowrap 
  • ușoară
  • ochi de șiretare închiși
  • suprafața: piele hidrofobă 1,4–1,6 mm în combinație cu Cordura

Technologia Monowrap talpă încastrată în cadrul poliuretanului, care creează, de asemenea, elemente de protecție pe partea superioară a încălțămintei. Rezultatul este o talpă ușoară și extinderea longivității. Avantajul este posibilitatea de utilizare a elementelor de protecție pentru a proiecta designul încălțămintei.

Tabel de mărimi pentru încălțăminte Lowa

 

Parametri

Producător Lowa
Potrivit bărbați
Greutatea (g/pereche) 1100 g/pereche
După activitate: pentru turism / sport
Membrana încălțămintei Gore-Tex
Talpă intermediară Spumă TPU
Talpă Monowrap
Suprafața Piele de căprioară
Culoare predominantă: negru / bej / maro / gri / verde
Termenul de garanție 24 luni