Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nikwax Balsam pentru piele sensibilă

Impregnație

Produsul de înmuiere și impregnare Nikwax Conditioner pentru piele fină 125 ml, este pe bază de apă. Înmoaie și impregnează încălțămintea nouă din piele și restabilește elasticitatea celei uzate.

În stoc Termen de livrare
37,00 Lei
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Nikwax este un producător de frunte în Marea Britanie de produse de curățare și impregnare pentru îmbrăcăminte. Nikwax este foarte pasionat de armonie cu natura, de aceea cele mai multe dintre produsele sale sunt biodegradabile.

Detalii despre brand

Balsamul de impregnare Nikwax pentru pielea fină 125 ml, are o compoziție pe bază de apă, poate fi utilizat atât pe pielea umedă, cât și pe cea uscată. Intră în piele acolo unde este cel mai necesar și nu produce o înmuiere excesivă. Nikwax Leather Conditioner a fost special conceput și optimizat pentru încălțămintea din piele netedă impermeabilă și respirabilă. Îngrijește pielea restaurând taninurile și lubrifianții și poate fi folosit pentru a pinmuia pielea nouă sau pentru a revitaliza pielea uscată și crăpată. Nikwax Leather Conditioner ™ oferă, de asemenea, un finisaj neted din piele, cu rezistență la apă de lungă durată (DWR) și menține transpirabilitatea. Nu este inflamabil și nu conține solvenți nocivi sau compuși organici volatili (COV) și fluorocarburi.

Dacă aveți pantofi noi din piele fină, aceștia pot fi tratați cu Nikwax Leather Conditioner ™ fără a-i înmuia prea tare, precum și cu tratamentul permanent cu rezistență la apă (DWR). De asemenea, trebuie utilizat pentru întreținerea regulată a pantofilor din piele fină. Oferă pielii un înlocuitor pentru pierderea taninilor și lubrifianților și împiedică uscarea și rigiditatea. Nikwax Skin Conditioner poate fi, de asemenea, utilizat pentru a restabili elasticitatea pielii uscate și pentru a prelungi durata de viață a pantofilor.

 

Principalele avantaje ale impregnației:

Nikwax Skin Conditioner ™ poate fi utilizat atunci când vreți să evitați distrugerea pantofilor noi din piele sau să revitalizați pielea uscată și crăpată.
Ideal pentru pantofii marca Gore-Tex® și SympaTex®.

Instrucțiuni de folosire:

1. mai întâi îndepărtați murdăria cu o cârpă umedă și curățați-o cu Nikwax Shoe Cleansing Gel ™.
2. periați bine inainte de folosire. Împingeți aplicatorul cu burete pentru a perfora deschiderea.
3. se aplică pe pantofii umezi. Atenție la cusături și inserații.
4. ștergeți stratul în exces și lustruiți-l cu o cârpă umedă.

Folosiți Nikwax Nubuck și Suede Impregnation ™ pentru a impregna nubuc și piele de căprioară. Folosiți Nikwax pentru țesătură și piele pentru a trata încălțămintea din piele și textile.

 

 

Parametri

Producător Nikwax
Volumul vasului 125 ml
Culoare predominantă: violet
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76004220
EAN: 5020716861004