Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Victorinox Husă din piele 91 mm

Husă de piele

Reducere: -20 % Reduceri Kožené pouzdro na nůž Victorinox 91 mm negru

Husa din piele este potrivită pentru cuțitele Victorinox cu cinci până la opt straturi și o dimensiune de 91 mm. Este confecționată din piele de vită și are o fixare cu velcro.

Stoc epuizat
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 200 lei.
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Fondatorul companiei elvețiene Victorinox este Karl Elsener, care în anul 1884 și-a deschis o fierărie în Ibach. De la începutul activității sale sa dedicat dezvoltării unui cuțit militar perfect, care pe vremea aceea era greu și robust. Elsner a ușurat cuțitul și a mai și adăugat la echipament un deschizător de cutii, o șurubelniță și mai târziu o lamă mai mică și un tirbușon.

Numele Victorinox este un acronim format din două cuvinte, numele Victoria (numele mamei lui Elsner) și cuvântul Inox - denumirea pentru oțel inoxidabil. Victorinox este astăzi cel mai mare producător de cuțite din Europa, produsele sale sunt exportate în majoritatea țărilor lumii și sunt sinonime cu calitate și funcționalitate pe toată generația sa.

 

 

Detalii despre brand

Husa este un accesoriu excelent pentru cuțitele Victorinox, dacă doriți ca acestea să rămână magnifice și nedeteriorate. Acest tip de husă este fabricat din piele de vacă de calitate și este potrivit pentru toate cuțitele Victorinox cu lungimea de până la 91 milimetri și grosimea de cinci până la opt straturi. Se închide cu fermoar bidirecțional..

Caracteristicile principalele ale husei pentru cuțit Victorinox:

  • un accesoriu elegant și totodată practic
  • materiale de calitate și rezistent
  • preț excelent

Parametri

Producător Victorinox
Culoare predominantă: Negru
Termenul de garanție 24 luni