Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Outwell Rubber rings 10pcs

Elastic

Reducere: -13 % Reduceri Gumițe Outwell Rubber rings 10pcs
Deoarece nu puteți ști niciodată când cortul dvs. va avea nevoie de set de reparație. Outwell, are din fericire, o gamă largă de segmente de înlocuire care vă vor salva cât de cât.
În stoc Termen de livrare
Prețul original 30,00 Lei 26,00 Lei
Reducere: 4,00 Lei -13 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Este bine știut, că din statele Benelux și Danemarca, fac parte cei mai mulți călători ai Europei. Nu este de mirare că, în acest mediu de rulote și corturi, a luat ființă o societate care, datorită anilor de experiență dobândită, reușește cu succes să depășească miturile de ședere incomode în tabere și corturi. Când intrați în cortul acestui producător, nu trebuie să  aplecați capul, iar în sacul de dormit găsiți acelaș confort ca acasă sub plapumă. Toate acestea sunt lucruri care alte firme nu oferă.

Este unul dintre cele trei mărci ale familiei Oase Outdoors (Outwell + Easy Camp + Robens). Corturile și alte produse ale acestora sunt testate cu atenție într-un program cuprinzător de testare care a fost special dezvoltat pentru a imita cât mai aproape posibil condițiile de vânt, ploi și alte condiții solicitante pe care le puteți întâlni în timpul campingului și al drumețiilor. Niciun produs al altei companii nu trece printr-o inspecție atât de solicitantă.

Detalii despre brand

10 buc. gume

Parametri

Producător Outwell
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76020602
EAN: 5709388535108