Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Husky Grape 40l

Geantă

Reducere: -31 % Ultimile buc. Geanta Husky Grape 40l

Geanta practică Grape 40 l,marca cehească Husky, se poate folosi în călătorii, pentru activitățile din timpul liber, pentru transportul echipamentului sportiv la antrenamente sau oricând aveți nevoie în călătorii de un bagaj încăpător. Alte modele de genți de voiaj puteți găsi aici:

În stoc Termen de livrare
Prețul original 220,00 Lei 151,00 Lei
Reducere: 69,00 Lei -31 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Compania cehă Husky CZ s.r.o. a fost înființată în anul 1997 cu scopul de a produce și de a furniza echipament de camping, rucsacuri de călătorie și articole sportive. În ultimii ani, Husky a fost, de asemenea, implicat și în producția de mobilier de camping, care este foarte popular și căutat printre clienți.

De la începuturile sale, marca Husky pune accentul pe originalitatea și calitatea procesării produselor, astfel încât baza producției este accentul pus pe dezvoltarea și designul și selecția atentă a materialelor de calitate. Husky se concentrează în primul rând la clienții care își petrec timpul liber în mod activ, în natură sau la munte.

Datorită cooperării pe termen lung cu membrii serviciului de salvare montană și sprijinului expedițiilor de alpinism nu numai în Himalaya, compania testează eficiența și calitatea produselor sale.

Detalii despre brand

Dacă doriți să plecați în week-end, sau doar la un simplu antrenament, indiferent dacă plecați în concediu sau doar la o mică plimbare, geanta de umăr Husky Grape 40 l este ideală, fiind un ajutor de încredere pentru transportul echipamentului necesar. Se poate purta pe umăr sau în mână. Pe lângă compartimentul principal, dispune și de buzunare laterale cu fermoar.

Caracteristicile genții Grape 40 l:

  • material cu finisaj impermeabil
  • are mânere pentru purtat în mână, dar și curea de umăr
  • prindere laterală

Parametri

Producător Husky
Potrivit bărbați / femei
Greutate 940 g
Volumul 40 l
Acces inferior Nu
Dimensiuni 55 x 27 x 30 cm
Husă de ploaie: Nu
Spațiu pentru sistemul de hidratare Nu
Culoare predominantă: negru
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76007587
EAN: 8592287009392