Tocana de ciuperci 250g de la Na Italské farmě este potrivită pentru călătorii. Masa tradițională de Crăciun fără carne este acum gata la pachet pentru o gătire rapidă și fără griji.
Informații despre produs
Na Italské farmě(La ferma italiană) este o marcă care produce amestecuri de orez, speltă și polenta gata de gătit cu legume cehești de calitate. Oferă un nou mod de a găti pentru cei care nu au timp și vor să se răsfețe cu un lucru atât de banal precum o cină caldă. Gust echilibrat, calitate și preparare rapidă. Întotdeauna din ingrediente de primă clasă, fără înlocuitori și amelioratori.
Mâncarea pentru călătorie, Tocana de ciuperci de la Na Italské farměse prepară în doar 20 de minute. Tocana este potrivită în camping, sub cort sau chiar la cabană. Conținutul pachetului de 250 g este suficient pentru 4 porții.
Beneficiile felului de mâncare Na italské farmě:
produse 100% vegane
doar materii prime naturale
inspirație din bucătăria italiană
ambalaj ecologic
durabilitate îndelungată
Ingrediente: boabe de orz bio 92%, amestec de ciuperci 4%, legume uscate (morcovi, țelină, pătrunjel, ceapă, usturoi), măghiran, piper
Cum se procedează:
1. 1. într-o oală sau o tigaie , se sotează amestecul în ulei de măsline 2. se toarnă 750 ml de apă fierbinte și se fierbe timp de 20 de minute 3. se gustă și, dacă este necesar, se adaugă încă 250 ml de apă și se mai fierbe încă 10 minute 4. se adaugă sare, unt după gust și se lasă să se odihnească timp de 10 minute sub capac
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.