Șnițelele de pulpă de porc la cuptor, învelite în trei straturi de miez de porumb sunt însoțite de o salată tradițională de cartofi cu legume rădăcinoase, castraveți, ouă și maioneză.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncărurile de la producătorul Expres Menu sunt potrivite nu numai pentru excursii sau camping, ci și pentru zilele aglomerate în care nu este suficient timp pentru gătit, oferind posibilitatea unei mese de calitate și gustoasă. Este o mâncare preparată cu garnitură în două pliculețe. Mâncărurile sunt deja pregătite și gătite complet. Prin urmare, prepararea lor constă doar în încălzire.
Caracteristicile principale:
pregătire ușoară
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gust delicat
mâncare preparată cu garnitură în două pliculețe
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
numărul de porții: 1
fără gluten
Ingrediente: salată de cartofi (57 %) [legume rădăcinoase (morcovi, țelină, păstârnac, pătrunjel), cartofi (35 %), castraveți sterilizați (castraveți, apă, oțet, sare, condimente, ceapă, semințe de muștar), ouă, muștar (apă potabilă, semințe de muștar, oțet alcoolic, zahăr, sare, turmeric, extract de condimente), maioneză (ulei de rapiță, apă potabilă, gălbenuș de ou, oțet de fermentație, sare de zahăr), sare grunjoasă, piper], șnițel de porc prăjit (34 %) [pulpă de porc, miez de porumb (85 % porumb, năut), ou, ulei de rapiță, lapte, făină de orez, făină de porumb, sare grunjoasă].
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.