Sosul indian cremos cu bucăți de piept de pui și orez basmati de la Expres Menu KM, în formă sterilizată, poate fi acum savurat oriunde în câteva clipe.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncarea gătită KM conține Pui cu unt și orez basmati de la producătorul Expres Menu. Sosul indian delicat și cremos cu bucăți de piept de pui prăjit este asezonat cu condimente originale garam masala, ghimbir, turmeric și coriandru. Garnitura este orez basmati premium. Acum vă puteți răsfăța cu această masă grozavă oriunde, în câteva momente. Acum și ca meniu complet, care include o mâncare gata preparată cu o garnitură.
Caracteristicile principale:
pregătire ușoară
felul de mâncare nu conține garnitură
fabricate din ingrediente nemodificate genetic//
gust delicios
cu garnitură
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
numărul de porții: 1
Păstrați produsul deschis în frigider și consumați-l în termen de 48 de ore
Ingrediente:
orez basmati (40%), piept de pui (24%), roșii feliate (60%), suc de roșii, sare, regulator de aciditate: acid citric], smântână, unt (4,3 %), ceapă, ulei de rapiță, condimente garam masala (coriandru, chimen, piper jamaican, nucșoară, piper, cardamom, cuișoare, fenicul și dafin), suc de lămâie, usturoi, sare grunjoasă, coriandru, ghimbir măcinat, turmeric, scorțișoară măcinată, chimen
Informații privind alergiile:
unt, smântână
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Presați punga cu garnitură înainte de servire.
Depozitare: A se păstra la o temperatură cuprinsă între +1 °C și +30 °C. Păstrați produsul deschis în frigider și consumați-l în termen de 48 de ore. Termen minim de valabilitate până la: vezi ambalajul.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.