Un alt preparat gustos din bucataria meniului Express - carnea de caprioară cu cimbru, este foarte potrivită pentru diversificarea meniului obișnuit.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Călătoriți mult și nu doriți să pierdeți timp prețios pentru a găti, dar știți că o alimentație sănătoasă nu este doar plăcută, ci și importantă, mai ales dacă faceți performanțe fizice superioare? Încercați mâncarea de la producătorul ceh Expres meniu! Vă place carnea de căprioară? Bucățile de carne de căprioară marinate cu ceapă și cimbru, fierte în suc propriu, condimentate cu sare, vă vor încânta papilele gustative. Carnea poate fi consumată și rece. Este adecvată pentru prepararea rapidă a aperitivelor, supelor, sosurilor și salatelor. Sucul poate fi folosit ca bază pentru sos.
Principalele avantaje:
preparare ușoară
timp de expirare îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
preparate în mod corespunzător și sterilizate în recipiente practice, fără utilizarea de conservanți, coloranți și gluten
gust excelent
nu conține gluten
produs din ingrediente nemodificate genetic
numărul de porții: 3
A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură cuprinsă între +1 și +30 °C.
Produsul deschis se păstrează la frigider și se consumă în termen de 48 de ore. Termenul de valabilitate este de 36 luni de la data fabricării (a se vedea ambalajul).
Ingrediente: carne de căprioară (91%), ceapă, sare, cimbru (1%).
Informații pentru persoanele care suferă de alergii: produsul nu conține alergeni.
Tabel de valori nutritive:
Valoare nutrițională
la 100 g
per porție
Energie
814 kJ
2442 kJ
Proteine
21,8 g
65,4 g
Grăsimi
7,1 g
21,3 g
Carbohidrați
0 g
0 g
Glucide
0 g
0 g
Sare
1,19 g
3,57 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: turnați conținutul pungii într-o cratiță și încălziți la foc mic, amestecând din când în când, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: scoateți mâncarea din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și încălziți-o timp de aproximativ 2 până la 3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: puteți încălzi mâncarea punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. Datorită formei pungii, mâncarea poate fi încălzită direct în fierbătorul din camera de hotel. În aer liber, puteți folosi o farfurie cu apă fierbinte pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.