Express KM Curcan cu bacon și orez. O combinație căreia nici un gurmand nu îi poate rezista! Este un meniu complet care include o masă gata preparată cu o garnitură.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncarea gătită Curcan cu șuncă și orez reprezintă un meniu complet de la producătorul Expres Menu.
Conține bucăți slabe de carne de pulpă de curcan fierte cu un sos de slănină afumată aromată, ceapă și piper. Ca garnitură se servește orez fiert. O combinație căreia niciun gurmand nu poate rezista!
Compania Expres menu este renumită pentru mâncărurile sale excelent sterilizate, realizate din ingrediente de înaltă calitate, nemodificate genetic. Carnea de curcan are un gust foarte delicat și este foarte apreciată. Dacă se adaugă slănină gustoasă, devine o masă irezistibilă. Acum și ca meniu complet, care include o mâncare gata preparată cu o garnitură.
Caracteristicile principale:
pregătire ușoară
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
cu garnitură
numărul de porții: 1
alimente sterilizate
fabricate din ingrediente non-GMO
Ingrediente: orez fiert (40 %), carne din pulpă de curcan (24 %), supă de pasăre (apă, carne și oase de pasăre), slănină afumată (3,6 %) (grăsime de porc), ceapă, făină de orez, făină de porumb, ulei de rapiță, sare grunjoasă, piper.
Informații pentru persoanele care suferă de alergii: nu conține alergeni
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
valoare energetică
586 kJ / 140 kcal
Proteine
7,3 g
Grăsimi
6,4 g
Glucide
13 g
zahăr
0,3 g
Sare
0,8 g
Acizi grași saturați
1,3 g
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Presați punga cu garnitură înainte de servire.
Depozitare: A se păstra la o temperatură cuprinsă între +1 °C și +30 °C. Păstrați produsul deschis în frigider și consumați-l în termen de 48 de ore. Termen minim de valabilitate până la: vezi ambalajul.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.