Chiftelele suculente sunt preparate într-un sos din concentrat de supă, legume rădăcinoase, roșii și condimente parfumate. Ca și garnitură am preparat paste făinoase tip fusilli din făină de orez.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncare preparată din chiftele cu sos de roșii și fusilli - un meniu complet de la Expres Menu.
Chiftelele suculente sunt preparate într-un sos din concentrat de supă, legume rădăcinoase, roșii și condimente parfumate. Ca și garnitură am preparat paste fusilli din făină de orez.
Firma Expres menu este renumită pentru felurile de mâncare sterilizate, preparate din ingrediente de calitate, fără alimente modificate genetic. Carnea de curcan are un gust excelent. Adăugarea de bacon, face ca mâncarea să aibă un gust irezistibil. Acest fel de mâncare conține atât felul principal, cât și garnitura.
Caracteristici principale:
preparare simplă
termen de valabilitate îndelungat, fără nevoie de refrigerare (depozitare la temperaturi între +1 și +30°C)
gătită cu atenție și sterilizată în plicuri practice - nu conține conservanți, coloranți sau gluten
cu garnitură
număr de porții: 1
mâncare sterilizată
din ingrediente naturale
Ingrediente: paste de orez (40%) (făină de orez, amidon de tapioca, sare, turmeric), chiftele (24%) [carne de porc (68%), vită (38%), ou, sare grunjoasă, piper măcinat], concentrat de supă de vită (apă, carne de vită și oase), piure de roșii (apă, piure de roșii, sare), legume rădăcinoase (morcovi, țelină, păstârnac, pătrunjel), zahăr din sfeclă, ceapă, făină de orez, făină de porumb, sare grunjoasă, ulei de rapiță, piper, scorțișoară, foi de dafin.
Informații alergenice: produsul nu conține alergeni
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
488,4 kJ / 116,3 kcal
Proteine
6 g
Grăsimi
3,3 g
Zaharide
17,5 g
Zahăr
0,3 g
Sare
0,7 g
Acizi grași saturați
1,1 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: conținutul plicului se toarnă într-o tigaie și se încălzește timp de 5 minute la foc mic.
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
A se presa ambalajul cu garnitura înainte de servire.
Stocare: Depozitați la o temperatură între +1 °C și +30 °C. Produsul desfăcut se păstrează în frigider și se consumă în maxim 48 ore. Durata minimă de valabilitate: vezi ambalajul.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.