Briceagul RangerGrip 55, de la renumitul producător Victorinox, cu o mărime de 130 mm, și 12 funcții, o să-l prețuiți în mod deosebit, și nu numai în excursii în natură.
Informații despre produs
Fondatorul companiei elvețiene Victorinox este Karl Elsener, care în anul 1884 și-a deschis o fierărie în Ibach. De la începutul activității sale sa dedicat dezvoltării unui cuțit militar perfect, care pe vremea aceea era greu și robust. Elsner a ușurat cuțitul și a mai și adăugat la echipament un deschizător de cutii, o șurubelniță și mai târziu o lamă mai mică și un tirbușon.
Numele Victorinox este un acronim format din două cuvinte, numele Victoria (numele mamei lui Elsner) și cuvântul Inox - denumirea pentru oțel inoxidabil. Victorinox este astăzi cel mai mare producător de cuțite din Europa, produsele sale sunt exportate în majoritatea țărilor lumii și sunt sinonime cu calitate și funcționalitate pe toată generația sa.
Briceagul RangerGrip 55, din seria Delmont, datorită lungimii sale 130 mm, și a celor 12 funcții, un ajutor ideal, pentru orice situație. Blocajul de siguranță ascuns în mod inteligent în simbolul crucii elvețiene, asigură faptul ca cuțitul să nu se închidă spontan. Toate uneltele sunt încorporate într-un mâner din plastic în formă ergonomică, cu mâner cauciucat, care împiedică alunecarea cuțitului. Caracteristicile cuțitului RangerGrip 55: multifuncțional - 12 funcții procesare excepțională de înaltă calitate lungime: 130 mm materiale: oțel inoxidabil, plastic, cauciuc mănerul ergonomic cauciucat inel din oțel inoxidabil pentru prindere la chei Cuțitul include: lamă mare pilă pentru lemn deschizător de sticle de vin deschizător de sticle deschizător de sticle cu șurubelniță dispozitiv pentru îndepărtarea izolației la sârmă perforator de găuri inel din oțel inoxidabil pentru prindere la chei pensetă scobitor Prezentarea cuțitului RangeGrip 55:
O întrebare la care nu există un răspuns simplu. Alegerea celui mai bun oțel pentru cuțitul dumneavoastră este căutarea unui compromis între proprietăți oarecum contradictorii. Așadar, la ce să fiți atenți?
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.