Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Pinguin Sphere Extreme

Cort

Reducere: -25 % Reduceri Livrare gratuită Cort Pinguin Sphere Extreme

Cortul de expediție tip cupolă Sphere Extreme de la producătorul ceh Pinguin este conceput pentru a găzdui 2-3 persoane chiar și în cele mai exigente condiții. 

 

În stoc Termen de livrare
Prețul original 2 430,00 Lei 1 823,00 Lei
Reducere: 607,00 Lei -25 %
 • 100% produse originale.
 • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 200 lei.
 • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Pinguin - producător de cortutri, saci de dormit, rucsacuri și îmbrăcăminte este unul dintre cei mai vechi producători cehi de echipament de camping și outdoor. Are sediul în estul Cehiei în orășelul Náchod.

Istoria mărcii a început cândva în anul 1989, când pe piața cehă au apărut produse cu emblema firmei. La început s-au axat doar pe produse cu umplutură de pene, cum sunt saci de dormit și geci din pene. Mai trziu firma a început ca primul dintre producătorii cehi cu dezvoltarea corturilor din folie dublă pentru turism și alpinism. După nu mult timp sortimentul produselor firmei Pinguin, a început să se extindă. Pinguin prosperă și în momentul de față.

Detalii despre brand

Cortul de expediții Sphere Extreme de la renumita companie cehă Pinguin are o construcție duraluminică de înaltă calitate și foarte solidă, datorită căreia poate rezista condițiilor climatice extrem de nefavorabile în fiecare sezon. Cortul dispune de două intrări separate și un hol, care este potrivit în special pentru depozitarea bagajelor sau pentru gătit. La acest model este folosit material din țesătură de nailon cu tratament ripstop și durabilitate maximă. Cele șase orificii de ventilație asigură eliminarea aerului umed și, astfel, contracară condensarea apei de pe interiorul tendei.

Avantajele cortului Pinguin Sphere extreme:

 • cort pentru 3 persoane
 • tenda poate fi montată separat fără dormitor
 • rezistență ridicată, foarte stabilă a construcției
 • foarte stabil
 • material rezistent
 • 6 orificii de aerisire cu protecţie împotriva scurgerilor
 • siliconat
 • 2 intrări
 • cupolă
 • beţe: dural 7075 T9 9,5 mm
 • 21x cârlige de fixare

Conceptul cortului:

Cortul este din folie dublă şi se compune din cort interior şi cort exterior - tendă. Cortul interior are un plan trapezoidal cu două intrări. Cortul are un hol spatios, care poate fi folosit pentru a depozita bagajele, sau pentru gătit.

Tijele introduse fiecare în manșonul său fac parte de partea din exterior a tendei. Tenda și cortul interior (care este suspendat sub tendă) se pot monta în acelaș timp, după ce tijele sunt introduse fiecare în manșonul său. Avantajul acestui model constă în posibilitatea de a detașa cortul interior de tendă și montat separat, astfel obținem un cort dintr-o singură folie fără folie de sol. Alt avantaj al cortului este că dormitorul rămâne uscat chiar dacă se montează pe timp ploios.

Ventilația:

Ventilaţia este amplasată în vârful cortului. Acoperişul orificiului de ventilare este construit în așa fel încât să nu poată fi închis de vânt, iar în caz de nevoie este posibilă închiderea sa cu ajutorul benzii Velcro. Acest lucru împiedică scurgerea apei de ploaie chiar și în timp de furtună.

Montajul cortului:

Se introduc tijele prin manșoanele din afara tendei iar capetele acestora în ochiurile de alamă de pe buclele care marginesc partea inferioară a tendei. După care se încheie cataramele aflate pe curelele de la sol din interiorul cortului şi astfel se montează tenda. Cortul interior se prinde de buclele de pe partea interioară a tendei. Cortul odată montat se ancorează cu ajutorul cuielor, corzilor şi se întinde cât mai tensionat cu ajutorul acelor din plastic.

Parametri

Producător Pinguin
Greutate 4,25 kg
Greutatea minimă 3,15 kg
Dimensiuni cort 370 x 160/170 cm
Dimensiuni dormitor 220 x 150 cm
Înălțime cort 120 cm
Înălțime dormitor 110 cm
Dimensiuni ambalat 50 x 18 cm
Material construcție cort dural
Construcția cortului cort cu pereți dubli și construcție exterioară
Rezistența folie de sol 10000 mm / 12000 mm
Rezistența tendei 4000 mm
Nr. dormitor 1
Nr. persoane 2-3 persoane
Nr. de intrări 2
Tip de cort de expediție / turistic-expediție / extrem
Folia de sol coridor Nu
Siliconizare Da
Material podea Nylon, PU zátěr 10 000mm H2O
Tip construcție cupolă
Material podea Nylon
Material tendă Nylon
Culoarea: portocaliu/
Culoare predominantă: Portocaliu
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 00002656
EAN: 8592638142228