Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Outwell Luminous Guyline 30m

Coardă pentru cort

Reducere: -15 % Reduceri Coardă de cort Outwell Luminous Guyline 30m

Corzile reflectorizante pentru cort Luminous Guyline de la producătorul Outwell vă fac cortul vizibil și permit mișcarea mai sigură în jurul cortului pe timp de noapte.

În stoc Termen de livrare
Prețul original 127,27 Lei 108,08 Lei
Reducere: 19,19 Lei -15 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Este bine știut, că din statele Benelux și Danemarca, fac parte cei mai mulți călători ai Europei. Nu este de mirare că, în acest mediu de rulote și corturi, a luat ființă o societate care, datorită anilor de experiență dobândită, reușește cu succes să depășească miturile de ședere incomode în tabere și corturi. Când intrați în cortul acestui producător, nu trebuie să  aplecați capul, iar în sacul de dormit găsiți acelaș confort ca acasă sub plapumă. Toate acestea sunt lucruri care alte firme nu oferă.

Este unul dintre cele trei mărci ale familiei Oase Outdoors (Outwell + Easy Camp + Robens). Corturile și alte produse ale acestora sunt testate cu atenție într-un program cuprinzător de testare care a fost special dezvoltat pentru a imita cât mai aproape posibil condițiile de vânt, ploi și alte condiții solicitante pe care le puteți întâlni în timpul campingului și al drumețiilor. Niciun produs al altei companii nu trece printr-o inspecție atât de solicitantă.

Detalii despre brand

Corzile reflectorizante Luminous Guyline de la producătorul Outwell vă fac cortul vizibil și permit mișcarea mai sigură în jurul cortului pe timp de noapte.

Caracteristicile principale ale Outwell Luminous Guyline:

  • corzi de ancorare de rezervă pentru cort
  • lungime 30 de metri pe o bobină
  • culoare reflectorizantă strălucitoare 
  • 100% poliester

Parametri

Producător Outwell
Seria de produse Luminous Guyline
Culoare predominantă: galben
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76003308
EAN: 5709388051240