Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Outwell Collaps Wash bowl

Vas pentru spălat

Reducere: -15 % Reduceri Castron pentru spălat Outwell Collaps Wash bowl verde

Castronul pliabil Collaps Washing bowl branadul Outwell puteți utiliza la spălatul vaselor, dar și de exemplu la igiena personală.

Alegeți varianta
În stoc Termen de livrare
Prețul original 105,00 Lei 89,00 Lei
Reducere: 16,00 Lei -15 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Este bine știut, că din statele Benelux și Danemarca, fac parte cei mai mulți călători ai Europei. Nu este de mirare că, în acest mediu de rulote și corturi, a luat ființă o societate care, datorită anilor de experiență dobândită, reușește cu succes să depășească miturile de ședere incomode în tabere și corturi. Când intrați în cortul acestui producător, nu trebuie să  aplecați capul, iar în sacul de dormit găsiți acelaș confort ca acasă sub plapumă. Toate acestea sunt lucruri care alte firme nu oferă.

Este unul dintre cele trei mărci ale familiei Oase Outdoors (Outwell + Easy Camp + Robens). Corturile și alte produse ale acestora sunt testate cu atenție într-un program cuprinzător de testare care a fost special dezvoltat pentru a imita cât mai aproape posibil condițiile de vânt, ploi și alte condiții solicitante pe care le puteți întâlni în timpul campingului și al drumețiilor. Niciun produs al altei companii nu trece printr-o inspecție atât de solicitantă.

Detalii despre brand

Castron pliabil potrivit pentru spălare Outwell Collaps Washing bowl este ideal la camping. Este fabricat din materiale care nu conțin BPA. Dacă nu este utilizat, ocupă în forma pliată foarte puțin spațiu, de aceea este bine să îl aveți în mai multe bucăți. Îl utilizați la spălarea vaselor, prespălarea rufelor și igiena personală. 

Caracteristicile castronului pliabil:

  • în forma pliată are înălțimea de doar 5 cm
  • material: silicon și plastic
  • dimensiuni: 38×28×12cm
  • mărime în stare pliantă: 37.5×28×5cm

 

Parametri

Producător Outwell
Dimensiuni ambalat 38 x 28 x 5 cm
Dimensiuni 38 x 28 x 12 cm
Culoare: albastru/gri / albastru deschis / verde
Culoare predominantă: alb / roșu / violet / maro / albastru / albastru deschis / verde / galben
Termenul de garanție 24 luni