Arzătorul Jetboil Zip simplu și fiabil de la Jet Boil este conceput pentru a pregăti băuturi calde și mese instantanee în excursiile dvs. de vizitare a obiectivelor turistice.
Informații despre produs
Compania americană Jet Boil, înființată în anul 2001 de către doi călători Dwight Aspinwill și Perry Dowstem, este specializată la aragaze și accesorii pentru acestea și în general, pentru produse de gătit și de alimentare, chiar și în cele mai extreme condiții. După multe experimente unde petreceau timp alternativ la expediții după care în laborator, în anul 2003 a luat ființă Personal Cooking System, un sistem sofisticat de gătit cu un patentat FluxRing (schimbător de căldură) și aragaz care folosea căldură maximă pentru fierbere și pierdere de căldură minimă, cu un container integrat și un capac izolator.
În sistem sunt o gamă largă de opțiuni de expansiune.
Arzătorul compact și ușor de utilizat este Jetboil Zip, pe care o puteți folosi chiar și într-o excursie mai lungă. Setul include: Un recipient cu un volum de 0,8 l cu termostat de căldură și capac din neopren, un arzător reglabil, un trepied stabilizator, un capac cu orificiu de băut și turnare mai precisă și un castron pentru mâncare și băutură. Totul este comod și compact ambalat într-un recipient de 0,8 litri (care poate fi folosit și ca o cană de băut), cântărind doar 349 g.
Prin apăsarea butonului de pe aragaz, se creează un impuls de tensiune și apoi scânteia aprinde gazul eliberat. Un sistem ușor care elimină nevoia de a transporta chibrituri sau o brichetă.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Desigur, poți să-ți împachetezi un săculeț cu chifle și o bucată de salam și să pleci. Poate fi un plan bun pentru o excursie de duminică cu familia, dar pentru un trek mai lung nu este chiar ideal.