Cea mai recentă versiune a aragazului de camping de succes Campingaz Camp Bistro 3 are acum două dispozitive de siguranță, iar stabilitatea oalelor și a tigăilor a fost îmbunătățită. Este prevăzut cu husă de transport.
Informații despre produs
În anul 1949, trei ingineri din Lyon au venit cu o idee despre cum să umple o lipsă mare pe piața de agrement postbelică. Și astfel sa născut primul aragaz la butan 901. Ideea a prins repede și în 1951, Campingaz a introdus un program global de schimb de sticle cu butan. Cu acest program, toți călătorii au obținut în cele din urmă libertate și independență. Acum, turiștii puteau schimba butelia de gaz goală cu una plină, oriunde în lume.
Acum oferta cuprinde grătare, aragaze, cartușe, veselă, frigidere, saltele, pompe, lămpi, toalete, hârtie igienică, dezinfectanți și produse de curățat.
Cea mai recentă versiune a aragazului pe gaz de succes Campingaz® Camp'Bistro 3 beneficiază de două sisteme de siguranță integrate, un capac cu cartuș din oțel inoxidabil și un suport îmbunătățit pentru oale și tigăi care asigură stabilitate și protejează flacăra de vânt. Întregul aragaz este stabil chiar și atunci când se folosesc vase mai mari. Aragazul este depozitat în propria sa cutie de plastic care facilitează transportul și depozitarea. Capacul cartușului din oțel inoxidabil, spațiul sporit și orificiile mărite ajută la prevenirea supraîncălzirii. Dispune de o siguranță dublă pentru a limita fluxul de gaz și pentru a ejecta cartușul în caz de supraîncălzire.
Caracteristicile principale:
aragaz cu gaz pentru camping
două siguranțe
întregul aragaz este stabil chiar și atunci când se folosesc vase mai mari
catarame din oțel inoxidabil
cutie de transport din plastic inclusă
găurile mărite ajută la prevenirea supraîncălzirii
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.