Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

⭐⭐⭐⭐ Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro  Vizualizați recenziile

Warmloft

Regatta WARMLOFT este o țesătură sintetică concepută pentru a imita cel mai bine beneficiile și căldura confortului îmbrăcămintei oferite de pene.

Cum funcționează WARMLOFT ?

Este o tesatura sintetica ultra-usoara, plina de bule de aer, prin intermediul cărora asigură căldura și confortul.

Care sunt avantajele WARMLOFT? 

Produsul oferă o izolație termică care este, de asemenea, respirabilă, ceea ce îl face potrivit pentru îmbrăcămintea activă. Este structurat astfel încât să fie ușor de compresat, ceea ce este ideal pentru cea mai mică compoziție a produsului. Este rezistent la apă, lucru care permite îmbrăcămintei să asigure izolarea termică chiar și în condiții umede. Fibrele artificiale se usucă rapid și servesc la reducerea mirosului.

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologii

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.