Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Vibram

Vibram este producător și marcă utilizată pe scară largă,a amestecului de cauciuc, pentru producția de diferite tipuri de tălpi la încălțăminte. 

Vibram
Această tehnologie oferă un confort ridicat, în timpul mersului pe jos, pe teren accidentat.
În combinație cu tehnologia Asolo creează condiții ideale pentru mersul pe jos pe o gamă largă de suprafete - de la afalt până la ghețari și stânci ascuțite.

Fiecare talpă nouă trebuie sa îndeplinească întotdeauna următoarele criterii:

  • performanță maximă garantată
  • confort maxim la uzură
  • prelucrare de calitate și longevitate

Pentru a menține un nivel ridicat, Vibram, fiecare talpă supune unei serii de teste riguroase. Caracteristicile de bază ale tălpilor Vibram sunt rezistența la abraziune si aderența,
care sunt funcționale într-o varietate de condiții climatice.  Compusul specific de cauciuc din care este fabricată talpa exterioară, se caracterizează printr-o durată lungă de viață,
rezistență la rupere, și își păstrează proprietățile pe suprafețele umede și uscate.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.