Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Ultra-Sil

Ultra-Sil® este un material unic realizat din Cordura siliconizat, caracterizat prin greutatea redusă, rezistență ridicată și rezistență la apa.

Suprafața netedă a produsului cu material Ultra-Sil® ușurează manipularea bagajelor. Datorită acestui fapt este folosit nu numai pentru fabricarea de saci impermeabili, dar și pentru îmbrăcăminte sau genți și rucsacuri ultra ușoare.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.