Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Trigger Shark 2.0

Cu sistemul de buclă Trigger Shark 2.0, care a fost dezvoltat în colaborare cu sportivi profesioniști din sporturile de iarnă, marca Leki a transferat toate avantajele din sporturile de performanță în necesități ale schiorilor de fond și ale fanilor de Nordic walking.

Trigger Shark 2.0 este un sistem îmbunătățit pentru un confort maxim la schi fond. Legătura perfectă dintre băț și mănușă garantează un transfer optim de forță de la umăr la băț și o prindere și desprindere confortabilă.

Noul sistem se mândrește cu o suprafață mai mare a mânerului pentru o prindere perfectă, protecție integrată împotriva zăpezii și o formă mai îngustă pentru o mișcare mai dinamică.

Sistemul de prindere oferă un confort excelent: manipularea sticlei de apă, exercițiile de încălzire sau alte acțiuni, nu mai reprezintă o problemă. Trebuie doar să îndoiți degetul pentru a elibera bucla de pe mâner. Bucla rămâne în permanență pe mână. Este la fel de ușor de atașat înapoi la mâner - pur și simplu se fixează la loc.

Prin dezvoltarea continuă, sistemul Shark a oferit cel mai bun transfer de forță de până acum, menținând în același timp cel mai înalt confort. Mica deschidere inelară dintre degetul mare și arătător este practic imperceptibilă

  • Blocare și eliberare rapidă și ușoară a buclei de pe mâner
  • Potrivire perfectă, transfer de forță ideal
  • Confort maxim în timpul schiatului și Nordic walking-ului

 

 

Selectăm pentru dvs.

Bețe de trekking Leki Eagle

266 Lei (44.38 %) de la 148 Lei

Comparat

386 Lei (10.1 %) 347 Lei

Comparat

Bețe Nordic Walking Leki Response 2022

338 Lei (23.08 %) de la 260 Lei

Comparat

647 Lei (20.25 %) 516 Lei

Comparat