Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

Trailshield

TrailShield este un material ușor, flexibil, care umple perfect spațiul dintre talpa exterioară și talpa intermediară și vă protejează picioarele. Procesul Trail Shield elimină necesitatea adezivilor și oferă o protecție maximă fără utilizarea materialelor plastice care împiedică îndoirea naturală și adaugă greutate. Fiecare utilizare a procesului Trail Shield este adaptată tipului specific de suprafață și nevoilor utilizării finale atunci când rulează pe câmp sau teren montan. Proiectat pentru a proteja împotriva pietrelor, rădăcinilor și pe terenuri denivelate.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.