Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

⭐⭐⭐⭐ Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro  Vizualizați recenziile

Thermoball

Compania The North Face™ a colaborat cu PrimaLoft, Inc. © pentru a oferi produselor din pene o nouă alternativă sintetică.

thermoball-logo.jpg

Thermoball este o izolație sintetică exclusivă care are proprietăți izolatoare foarte asemănătoare penelor de gâscă cu o umplutură de 600 cuin. Cu toate acestea, ca material sintetic, este mai ușor să faci față umezelii.

Spre deosebire de izolațiile sintetice tradiționale cu fibre continue, grupurile mici rotunde de fibre sintetice imită îndeaproape smocurile de pene. Acest lucru are ca rezultat o captare mai bună a căldurii în buzunare.

Thermoball™ Eco este realizat din materiale 100% reciclabile. Este fabricat din fibre sintetice strâns grupate, care imită puful.

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologii

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.