Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

Thermicfibre 4

Fibre de poliester răsucite în spirală care dispun de 4 canale. Aerul reținut în aceste canale determină proprietățile lor excelente de izolare. Datorită țesutului flexibil și a depunerii specifice în straturi, fibrele obțin un loft excelent. Aceasta înseamnă că după despachetarea din ambalaj, acetea își revin la volumul lor original și umple spațiul cămărilor sacilor de dormit. Efectul maxim și durata de viață sunt obținute prin aplicarea unui strat de silicon pe suprafața fibrelor, care fixează poziția fibrelor unal față de cealălăltă și reduce frecarea lor reciproc. Fibrele tubulare izolează excelent, chiar și la umiditate ridicată, sunt neabsorbante, au uscare rapidă și nu sunt alergice. Au un mod de întreținere foarte simplu, se poate spăla și usca în mod obișnuit.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.