Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Thermal R

Izolația sintetică ThermalTM, este strat de izolație special dezvoltat de firma Marmot, care servește pentrua a satisface diferite nevoi, pe timp de vreme rece.

Cum funcționează ThermalTM?

O combinație unică de fibre multi-canale și fibre tubulare; este proiectată pentru a asigura o căldură maximă reducând în același timp efectele adverse ale transpirației, condensului și umidității. Fibrele fine din mai multe direcții transporta umezeala, în timp ce fibrele goale oferă un loft excelent cu o greutate minimă.

Care sunt avantajele tehnologiei ThermalTM?

Principalele avantaje ale acestei tehnologii sunt durabilitatea și raportul excelent de greutate / izolare, care este semnat pe greutatea mănușilor.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.