Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Tencel®

Sută la sută, Tencel® sunt fibre naturale, fabricate din celuloză - în special din lemn de eucalipt din standuri restaurate permanent - și, prin urmare, sunt complet descompuse. Chiar și procesul de producție în sine este foarte ecologic.

 

Fibra Tencel are dublu efect de termoreglare - rece în timpul verii și cald în timpul iernii. Adecvat pentru utilizare în orice anotimp al anului. Totodată foarte bine elimină umiditatea și o închide în interiorul fibrei; cu jumătate la sută mai bine decât bumbacul, exercită acest proces. Mai mult, are proprietăți antibacteriene excelente, poate crea un microclimat uscat pe suprafața pielii și, astfel, împiedică formarea de bacterii și, astfel, și mirosul. Fibra Tencel® adesea se folosește la producția de pături și perne.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.