Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

Tecnostretch

TECNOSTRETCH: Strat calduros cu aspect tehnic.

Suprafețe tehnice, acestea sunt cele mai recente trenduri în îmbrăcămintea sport, care se aplică și la lână.

Serii întregi de Tecnostretch de la compania italiană Pontetorto satisface cerințele de aspect și flexibilitate ridicată, asigurând în același timp o izolare termică maximă. Familia materialului Technostretch este în creștere cea mai rapidă, categorie de produse a firmei Pontetorto. Fibra adăugată spandex, oferă materialului extensibilitate și elasticitate specială. Totodată, proprietățile termoizolante ale lânei Pontetort, sunt păstrate deoarece plușul pe partea inversă menține o cantitate mare de căldură în interior. Producția necesită experiență și măiestrie. Materialul trebuie să fie rezistent la rupere și piling precum și celelalte lâni de la Pontetorto. Mulți ani de dezvoltare și experiență permit Pontetortului să obțină combinația ideală de densitate a fibrelor și tehnica de tricotare, pentru a produce un material incomparabil ușor, moale, rezistent și durabil. Tricotajele incredibil de ușoare, începând cu o greutate de la 125 g / m2 pentru produsele "super-ușoare", până la aproximativ 250 g / m2, sunt foarte importante pentru piața actuală. Familia Tecnostretch include, de asemenea, și alte tratamente speciale, cum ar fi o suprafață ceramică care poate fi aplicată pe întreaga suprafață sau doar ca model pe țesătură. Rezistență la rupere și piling, la teste atinge apoi valori de 4-5 (cea mai înaltă valoare este de 5). Sunt posibile imprimări - atât prin imprimare digitală, cât și prin pigment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.