Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Technologie Tenson

Din anii 1980, când a produs prima membrană MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson și-a propus să dezvolte noi tehnologii funcționale care să ofere o protecție fiabilă împotriva apei și a vântului. De atunci, însă, compania a progresat până la utilizarea unei game de tehnologii sofisticate pe produse care asigură protecție în toate condițiile meteorologice.

MPC ™ (Moisture Permeability Coating)

„Uscat și cald pe orice vreme, pentru orice activitate.“ 

Tehnologia MPC™ asigură confortul chiar și în condiții meteorologice foarte instabilă. Un tratament special al stratului superior face ca picăturile de apă să se scurgă ușor, iar țesătura nu absoarbe apa. Un beneficiu imens al stratului MPC™ este faptul că umiditatea condensată pe vreme rece sau în timpul activităților intense poate scăpa prin strat, iar tu rămâi uscat. Suntem pe bună dreptate mândri de tehnologia MPC™, motiv pentru care produsele cu tehnologie MPC™ au cusături cu bandă suplimentară și sunt rezistente la vânt pentru a le face și mai funcționale.

Tehnologia MPC™ este utilizată în trei versiuni:

MPC™ are o coloană de apă de cel puțin 5 000 mm
MPC ™ Plus are o coloană de apă de cel puțin 8 000 mm
MPC ™ Extreme are o coloană de apă de cel puțin 10 000 mm
MPC™ și MPC™ Plus au fost dezvoltate pentru viața de zi cu zi sau pentru vreme mai blândă, în timp ce MPC™ Extreme este conceput pentru activități solicitante sau vreme nefavorabilă.

MPC ™  Extreme 

„Vă puteți baza pe ea în orice vreme.“ 

MPC™ Extreme este cel mai înalt nivel al tehnologiei MPC™, susținut de peste 30 de ani de experiență și îngrijire pentru sportivii de top și aventurierii exigenți cu cele mai înalte cerințe. MPC™ Extreme este o combinație de impermeabilitate ridicată și respirabilitate excelentă. Coloana de apă a acestei tehnologii este de cel puțin 10.000 mm.

 
Rezistență la apă Rezistență la vânt Cusături lipite Respirabilitate

Tenson AirPush™

„Pentru începători și aventurieri avansați.“ 

Dacă sunteți în căutarea unei țesături ușoare, rezistente, dar confortabile și cu uscare rapidă pentru o varietate de condiții solicitante, tehnologia AirPush™ este alegerea ideală.

Toate aceste cerințe sunt asigurate de densitatea crescută a țesăturii (cu aproximativ 30%) și de microfibrele de la suprafață, care împiedică apa să pătrundă prin țesătură, în timp ce umezeala poate pătrunde liber prin porii țesăturii dinspre corp spre exterior. Bucurați-vă de senzația de confort total într-o jachetă ușoară și funcțională cu tehnologie AirPush™.

Rezistență la apă Rezistență la vânt Respirabilitate

Tenson Down R-D-S

„Calitate și responsabilitate.“ 
Certificarea RDS (Responsoble Down Standard) este un standard recunoscut la nivel internațional și respectat în mod voluntar pentru a preveni cruzimea față de animale în aprovizionarea cu puf. Certificatul este administrat de Control Union și a fost dezvoltat, printre altele, în cooperare cu protecția animalelor. De asemenea, acesta cartografiază întregul lanț, de la fermă până la procesatorul final de pene.

Puful este o alegere potrivită pentru vreme foarte rece și condiții extreme. Acesta îndeplinește toate cerințele pe care le așteptați de la aceste produse - proprietăți izolatoare foarte bune, respirabilitate excelentă și greutate redusă.

Tenson AirPush™ Insulate

"Uscat și cald fără compromisuri."
Stratul AirPush™ Insulate se remarcă prin greutatea sa redusă și prin pufozitatea sa. Umplutura sintetică înlocuiește perfect rolul pufului chiar și în condiții de umiditate - izolează și respiră bine. Tehnologiile AirPush™ sunt utilizate pe scară largă de către aventurierii de toate felurile.

Păstrează căldura corporală Rezistență la vânt Greutate redusă Respirabilitate

CarbonZERO

Amprenta de carbon a acestor produse a fost compensată în proporție de 100% prin plantarea de noi păduri și prin gestionarea sporită a pădurilor existente în nordul Europei. Informații oficiale despre inițiativa CarbonZERO Product.

Linia de produse TXlite™

Tenson Xtreme Light - Intelligent Technical Equipment

Foarte ușoare, cu uscare rapidă, ușor de împachetat și confortabile - acestea sunt principalele caracteristici ale produselor noastre din seria TXlite, care le fac alegerea ideală în special pentru aventurile în aer liber. Produsele conceptului TXlite sunt dominate de fibre tehnice care le fac durabile, ușoare, cu uscare rapidă și cu o excelentă absorbție a umidității chiar și în cele mai solicitante activități.

Linia de produse Himalaya

Rezistente și funcționale

Produsele din colecția Tenson Himalaya sunt realizate din materiale durabile și foarte funcționale. Acestea sunt special concepute pentru cele mai bune performanțe în aer liber și pentru a depăși toate obstacolele pe care natura ni le rezervă. Numele acestei colecții, Himalaya, provine din 1972, când Tenson a devenit celebru pentru geaca emblematică Tenson Himalaya.

Talpa Gait Gripper™

"În parc și la munte."

Modelul tălpii pantofilor noștri Gait Gripper™ a fost dezvoltat în colaborare cu Stefan Grau, profesor de biomecanică la Universitatea din Göteborg. Modelul este adaptat la mers, respectând toate fazele pasului, de la lovirea călcâiului, la entorse și reflecția din față - în toate aceste faze, pantoful trebuie să susțină piciorul. Materialul antiderapant utilizat pe tălpile noastre ASK (Anti-slip Xtreme) previne alunecarea pe suprafețe uscate și umede.