Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Suunto FusedSpeed

FusedSpeedTM este o combinație unică de informații GPS și senzori de accelerație a încheieturii mâinii pentru a oferi informații mult mai precise despre viteza de alergare. Semnalul GPS este filtrat în mod adaptiv pe baza accelerației încheieturii mâinii. Acest lucru oferă citiri mult mai precise la viteze constante și un răspuns mai rapid la schimbările de viteză.

FusedSpeed

Funcția FusedSpeed este cea mai utilă atunci când aveți nevoie de reacții foarte rapide la schimbările de viteză în timpul antrenamentului, de exemplu, atunci când alergați în afara drumului sau în timpul antrenamentului pe intervale. Dacă pierdeți temporar semnalul GPS, Suunto Spartan Sport Wrist HR de la Suunto Spartan este capabil să reia temporar afișarea vitezei exacte datorită accelerometrului calibrat prin GPS.

FusedSpeed2

Sfat:

Pentru a obține cele mai exacte informații cu ajutorul funcției FusedSpeed, priviți ceasul, în caz de necesitate, doar pentru o scurtă perioadă de timp. Ținerea ceasului în fața dvs. fără a-l mișca reduce precizia.

FusedSpeed este activat automat pentru alergare și alte tipuri de activități similare, cum ar fi alergarea de orientare, floorball sau fotbal.