Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

⭐⭐⭐⭐ Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro  Vizualizați recenziile

Stop Bacteria

PROLEN Siltex este o fibră de polipropilenă specială modificată cu un aditiv antibacterian bazat pe ioni de argint biogenic, care nu dăunează organismului sau mediului. Ioniții de argint inhibă creșterea bacteriilor și ciupercilor, reduc mirosurile neplăcute și mențin echilibrul biologic al pielii în timpul activităților sportive de vârf sau de agrement. Deoarece aditivul este aplicat în masa de fibre și nu numai pe suprafața sa, acesta nu migrează de la material la piele și rămâne permanent în material după mai multe spălări.

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologii

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.