Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

SIBERIUM de la Kilpi

Următorul articol încearcă să vă ofere o imagine de ansamblu a materialelor Kilpi cu numele colectiv SIBERIUM.

Pentru început: în orice situație SIBERIUM® oferă o protecție fiabilă împotriva influențelor externe și confortul nelimitat al mișcării. Numeroase variante ale materialului SIBERIUM® garantează selectarea produsului cel mai potrivit pentru activitățile dumneavoastră. Din acest punct de vedere găsiți 16 variante diferite.

Glosar de abrevieri:

SRC = stretch – material caracterizat prin elasticitate și durabilitate ridicată

SB = sunblock – protecția împotriva razelor solare

WB = windblock – asigurarea rezistenței la vânt

SS/HS = clasificarea materialelor softshell în funcție de partea interioară:

a) SS = cu strat interior călduros din fleece

b) HS = hardshell; fără fleece

CT = coating – finisaj – stratul, care este pulverizat pe țesătură în timpul fabricării, oferă doar o rezistență de bază la apă și o respirabilitate redusă

DWR = înseamnă Durable Water Repellent, rezisteță la apă - hidrofug. Picăturile de ploaie sau fulgii de zăpadă se transformă în picături care se scurg pe material. Materialele cu acest finisaj sunt caracterizate ca fiind imposibil de înmuiat sau îmbibat cu apă. Datorită finisajului DWR, materialul ramâne uscat mai mult timp.

Este cel mai des utilizat pe materiale impermeabile și respirabile, cum ar fi Gore-Tex, Dermizax, BlocVent și altele, sau pe materialele respirabile interioare ale corturilor. Tratamentul se va uza în timp, dar poate fi reînnoit cu agenți de impregnare, care pot fi găsiți, de asemenea, în gama noastră.

5 000, 10 000 apod. = valorile coloanei de apă (în mm)

 

1. SIBERIUM NANO

Pentru condiții extreme a fost progresată seria unică SIBERIUM® NANO. Acestea fiind materiale SIBERIUM® de cea mai înaltă calitate, care folosește nanotehnologia modernă, datorită căreia, materialele din această serie, sunt mult mai subțiri și mai maleabile decât materialele standard. Caracteristicile de bază sunt adaptabilitatea inegalabilă la purtare și funcționalitatea maximă chiar și în condiții extreme.

Membrana PTFE asigură o rezistență la apă de 20 000 mm/cm2 și o respirabilitate extrem de ridicată de 50 000 g/m2/24 ore. De asemenea, aduce o greutate foarte redusă, împreună cu o durabilitate excelentă. Asigură o mișcare fără restricții și o protecție absolută.

2. SIBERIUM SRC SB

Gama de materiale SRC SB oferă o elasticitate ridicată pe două sau patru fețe, protecție UV, respirabilitate și proprietăți de uscare rapidă. Gama de materiale SRC SB oferă protecție împotriva intemperiilor și libertate absolută de mișcare.

3. SIBERIUM SRC WB

Țesături elastice în toate cele patru părți, cu o structură cu două fețe, oferă rezistență la vânt, impermeabilitate și rezistență la abraziune. Foarte respirabile, elastice, ușoare și moi. Ideale pentru toate sporturile și activitățile în aer liber în care este necesară o mișcare fără restricții.

4. SIBERIUM DWR WB

Materiale dezvoltate pentru protecție în toate activitățile sportive șioutdoor. Materialele rezistente la vânt, respirabile și ușoare permit o mare capacitate de ambalare și libertate de mișcare. Tratamentul DWR asigură rezistența la apă.

5. SIBERIUM 5 000 CT

Tehnologia SIBERIUM 5.000 CT combină impermeabilitatea de 5.000 mm, rezistența la vânt și duritatea, în timp ce materialul rămâne ușor și respirabil. Construcția în două straturi asigură protecție împotriva intemperiilor și confort în orice situație. Materialele căptușelelor, împreună cu SIBERIUM 5,000 CT, sporesc capacitatea materialului de a elimina umezeala și adaugă durabilitate și confort.

6. SIBERIUM 5 000 2L STRETCH

Un material cu două straturi care oferă o rezistență la apă de 5.000 mm și o respirabilitate de 5 000 g/m2/24 ore. Construcția, care utilizează două straturi pliate în direcții opuse și o membrană impermeabilă, oferă durabilitate și confort excelente. Materialele SIBERIUM 2L sunt dezvoltate pentru o gamă largă de activități sportive, cu accent pe protecția împotriva intemperiilor. Căptușelile utilizate în combinație cu materialele SIBERIUM 2L sporesc capacitatea de evacuare a umidității din material, adăugând durabilitate și confort.

7. SIBERIUM 10 000 SRC HS

Softshell-ul SRC HS cu un strat interior cu uscare rapidă și respirabil este conceput pentru toate activitățile outdoor. Se concentrează în primul rând pe impermeabilitate mai mult decât pe respirabilitate. Oferă o impermeabilitate excelentă împreună cu o greutate redusă pentru a vă menține confortul în timpul oricărei activități. Structura în 3 straturi asigură o rezistență hidrostatică și o respirabilitate continuă.

8. SIBERIUM 10 000 SRC SS

Softshell-ul SRC SS cu un strat interior cald din fleece este conceput pentru toate activitățile sportive și outdoor. Acesta păstrează o rezistență suficientă la apă pentru a vă menține confortul. Structura în 3 straturi este rezistentă, hidrofugă și respirabilă.

9. SIBERIUM 10 000 2L

Material cu două straturi care oferă o coloană de apă de 10.000 mm și o respirabilitate de 10 000 g/m2/24 h. Construcția, care utilizează două straturi pliate invers și un strat impermeabil DWR, oferă durabilitate și confort excelente. Materialele SIBERIUM 2L sunt dezvoltate pentru o gamă largă de activități sportive, cu accent pe protecția împotriva intemperiilor. Căptușelile utilizate în combinație cu materialele SIBERIUM 2L sporesc capacitatea materialului de a elimina umezeala și adaugă durabilitate și confort.

10. SIBERIUM 10 000 2L STRETCH

Material cu două straturi care oferă o coloană de apă de 10.000 mm și o respirabilitate de 10 000 g/m2/24 h. Construcția, care utilizează două straturi pliate în direcții opuse și o membrană impermeabilă, asigură o durabilitate și un confort excelente. Materialele SIBERIUM 2L sunt dezvoltate pentru o gamă largă de activități sportive, cu accent pe protecția împotriva intemperiilor. Căptușelile utilizate în combinație cu materialele SIBERIUM 2L  sporesc capacitatea materialului de a elimina umezeala și adaugă durabilitate și confort. În plus, materialul elastic asigură libertatea de mișcare datorită elasticității în 4 direcții.

11. SIBERIUM 10 000 3L

Materialul ușor, cu membrană în 3 straturi, va asigura confortul în condiții dificile pentru utilizatorii experimentați care caută un produs rezistent la apă și umiditate și rezistent la vânt. De asemenea, este ușor de împachetat. Oferă 10.000 mm de rezistență la apă și 10 000 g/m2/24 h respirabilitate. Construcția, care folosește 3 straturi pliate invers și un strat impermeabil DWR, oferă durabilitate și confort excelent.

12. SIBERIUM 15 000 2L

La fel ca SIBERIUM 10 000 2L, dar cu o coloană de apă mai mare de 15 000 mm impermeabilitate și o respirabilitate de 15 000 g/m2/24 h.

13. SIBERIUM 15 000 2L STRETCH

La fel ca SIBERIUM 15 000 2L. În plus, materialul stretch asigură libertatea de mișcare datorită elasticității sale în 4 direcții.

14. SIBERIUM 20 000 2L STRETCH

La fel ca SIBERIUM 15 000 2L stretch, dar cu o coloană de apă mai mare, de 20 000 mm și o respirabilitate de 20 000 g/m2/24 h.

15. SIBERIUM 30 000 2L STRETCH

La fel ca SIBERIUM 20 000 2L stretch, dar cu o coloană de apă mai mare, de 30 000 mm.

16. SIBERIUM 30 000 2,5L STRETCH

Tehnologia SIBERIUM cu material cu 2,5 straturi cu membrană PU*/TPU**/microporoasă oferă rezistență și durabilitate excepționale, alături de respirabilitate și elasticitate ridicată. Această construcție oferă o coloană de apă de 26.000 - 30.000 mm/m2/24 ore și respirabilitate de 25.000 - 30.000 g/m2/24. Construcția, care utilizează două straturi și jumătate pliate în poziții opuse cu o membrană impermeabilă, oferă durabilitate și confort excelent.

Această tehnologie laminată cu 2,5 straturi este soluția ideală pentru cei mai exigenți profesioniști care nu doresc să fie limitați de mișcare nici măcar în cele mai extreme condiții.

 

* PU = poliuretan

** TPU = poliuretan termoplastic. Este un elastomer termoplastic (TPE), numit uneori cauciuc termoplastic, care se caracterizează prin elasticitatea sa ridicată (capacitatea de a reveni la forma inițială după deformare). TPU este un material fin, moale, elastic, flexibil, dar puternic și durabil. Nu este toxic și este capabil să se descompună. În funcție de aditivii utilizați, rezistă foarte bine la uleiuri și grăsimi, dar nu este potrivit pentru expunerea la solvenți și acizi.
Utilizare: Este potrivit pentru toate situațiile în care aveți nevoie de un material flexibil.

Selectăm pentru dvs.

1 224 Lei (20.02 %) 979 Lei

Comparat

Geacă de schi bărbați Kilpi Flip-M

960 Lei (59.99 %) 384 Lei

Comparat

Geacă bărbați Regatta Birchdale

640 Lei (64.99 %) de la 224 Lei

Comparat

Geacă de iarnă bărbați Direct Alpine Yungay

1 222 Lei (27.82 %) 882 Lei

Comparat

Geacă de iarnă bărbați Karpos Alagna Evo Jacket

1 018 Lei (39 %) de la 621 Lei

Comparat

Geacă de puf bărbați Warg Downjack M

800 Lei (51.5 %) 388 Lei

Comparat

Geacă bărbați Zulu Vergio M

440 Lei (53.64 %) 204 Lei

Comparat

1 120 Lei (37.77 %) 697 Lei

Comparat