Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

Siberium 5000 CT

SIBERIUM 5 000 CT

Tehnologia Siberium CT se caracterizează printr-o conexiune a impermeabilității de 5 000 mm, rezistență la vânt și durabilitate - toți acești factori, fac ca materialul să fie ușor și bine respirabil. Structura cu două straturi oferă protecție împotriva influențelor mediului și confort, în orice situație. Căptușeala, împreună cu Siberium CT, măresc capacitatea materialului de a elimina umiditatea și adaugă la rezistență și confort.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.