Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

⭐⭐⭐⭐ Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro  Vizualizați recenziile

Siberium 30000 2,5L

Siberium 2,5 L technologie cu 2,5 strat din material  cu PU/TPU membrana microporoasă oferă o rezistență și o durabilitate excepționale, împreună cu înaltă respirație și elasticitate. Această structură oferă o coloană de apă 26 000 - 30 000 mm / m2 / 24 h rezistență la apă și permeabilitate 25 000 - 30 000 g / m2 / 24 h. O construcție care utilizează două și jumătate de straturi pliate în sensul opus membranei impermeabile, asigură o rezistență și un confort excelent.

Materialele Siberium 2,5 L sunt proiectate pentru o gamă largă de activități sportive, cu accent pe protecția de intemperii. Căptușeala folosită în combinație cu materialele Siberium 2.5 L măresc capacitatea materialului de a elimina umiditatea. Această tehnologie cu laminat cu 2,5 straturi este soluția ideală pentru cei mai exigenți profesioniști care nu doresc să fie limitați în mișcare chiar și în cele mai extreme condiții.

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologii

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.