Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Siberium 10000 3L

Material ușor, cu membrană de 3 straturi, asigură confortul, în condiții dificile, utilizatorilor experimentați care caută un produs impermeabil, rezistent la umiditate și vânt, fiind în acelaș timp ușor de ambalat. Oferă parametri de 10 000 mm rezistență la apă și respirabilitate 10 000 g/m2/24 h. Structură care folosește 3 straturi pliate în sens opus și finisaj rezistent la apă DWR  asigură o rezistență și un confort excelent.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.