Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

PrimaLoft

Fibra Primaloft este în prezent unul dintre cele mai eficiente materiale termoizolante sintetice pentru utilizare în outdoor. Ține la fel de cald ca și puful, dar ceea ce îl diferențiază este impermeabilitatea ridicată a microfibrelor, care permite materialului să-și păstreze capacitatea excelentă de izolare termică. 

Alte avantaje ale materialului Primaloft sunt greutatea redusă, compresibilitatea și capacitatea de a-și recăpăta forma inițială chiar și după o presiune de lungă durată.
PrimaLoft.png


A fost inițial dezvoltat pentru armata americană ca înlocuitor al pufului de gâscă. Ușor de întreținut - se poate spăla, se usucă foarte repede. Este, de asemenea, potrivit pentru persoanele care suferă de alergii.

Primaloft este fabricat în câteva variante:

1. Primaloft® One este fabricat din microfibre, care conferă moliciune, reutate redusă și rezistență la apă.

2. Primaloft® Sport este alcătuit dintr-o combinație de două tipuri de microfibre, cele mai groase conferindu-i așa-numitul loft - voluminozitate.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.