Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Polyplus + Polyplus Extreme

Polyplus este o umplutură de izolație termică de înaltă calitate, din fibre tubulare și cu un așa-numit „Loft“ - respirabilitate, la un nivel foarte ridicat. Umplutura, cu tehnologia polyplus face față chiar și unei umidităîi ridicate, deci prin urmare, este utilizată pe scară largă în saci de dormit de calitate. Structura moale și catifelată, asemănătoare cu cea a penelor, materialul obține datorită fibrei siliconate, din 100% poliester. Un alt mare avantaj al umpluturii este memoria sa de formă excelentă, care după comprimare, revine rapid la forma și volumul său original.

Tip de fibră - fibră tubulară. Numărul de canale - 1.

 

Polyplus Extreme este umplutură, dezvoltată astfel încât să asigure echilibrul optim de compactibilitate, caldura si durabilitate. Este excepțional de călduroasă, chiar și atunci când fibra este umedă. Are proprietăți de uscare excelente - se usucă de 3 ori mai repede decât penele, are un raport excelent de greutate / căldură, bine lavabil în mașină de spălat și se poate usca într-un uscător de rufe electric. Este non-alergenic.

 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Selectăm pentru dvs.

938 Lei (21.11 %) 740 Lei

Comparat

364 Lei (20.05 %) 291 Lei

Comparat

938 Lei (21.11 %) 740 Lei

Comparat

958 Lei (22.76 %) 740 Lei

Comparat

498 Lei (19.68 %) 400 Lei

Comparat