Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

⭐⭐⭐⭐ Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro  Vizualizați recenziile

Polartec Power Stretch

schema

Materialul Polartec Power stretch este un tricot elastic mecanic durabil, bi-directional, cu proprietati excelente de termoreglare si transport.

Aceste materiale se bazează pe principiul îmbinării structurilor de țesături, permițând utilizarea diferitelor materiale pe partea superioară și inferioară a țesăturii. Sunt foarte dense și scurte. Oferă longevitate excepțională,  rezistență la vânt și sunt foarte ușoare. Aplicațiile posibile ale acestor materiale sunt nenumărate pentru uzura funcțională.

 

Descrierea imaginii:

  1. foarte respirabil
  2. capacitate de întindere în patru direcții
  3. disiparea umezelii, permite evaporarea rapidă a transpirației
  4. elimină transpirația după piele

 

 

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologii

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.