Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Polartec Power Stretch

schema

Materialul Polartec Power stretch este un tricot elastic mecanic durabil, bi-directional, cu proprietati excelente de termoreglare si transport.

Aceste materiale se bazează pe principiul îmbinării structurilor de țesături, permițând utilizarea diferitelor materiale pe partea superioară și inferioară a țesăturii. Sunt foarte dense și scurte. Oferă longevitate excepțională,  rezistență la vânt și sunt foarte ușoare. Aplicațiile posibile ale acestor materiale sunt nenumărate pentru uzura funcțională.

 

Descrierea imaginii:

  1. foarte respirabil
  2. capacitate de întindere în patru direcții
  3. disiparea umezelii, permite evaporarea rapidă a transpirației
  4. elimină transpirația după piele

 

 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.