Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

Polartec Power Shield

Materialele Polartec oferă un nou concept de materiale. Ele se bazează pe principiul îmbinării structurilor de țesături, permițând utilizarea diferitelor materiale pe partea superioară și inferioară a țesăturii.

Sunt fibre foarte dense și scurte. Oferă longevitate excepțională, rezistență la vânt și sunt mult mai ușoare. Aplicațiile posibile ale acestor materiale sunt nenumărate pentru uzura funcțională.

Descrierea imaginii:

  1. respirabilitate
  2. rezistență la vânt
  3. elasticitate
  4. tratament permanent de respingere a apei
  5. tratament pentru rezistență la abraziune
  6. membrana perforată: impermeabilă la vânt, aerisire sporită

schema

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.