Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Polartec Power Grid

 

Polartec® Power Grid™  împinge limitele de performantă a materialului tehnic, tot înainte. În timpul dezvoltării structurii noi tip grilă, sa descoperit o modalitate de a obține o greutate mai mică, și menținând totodată căldura și volumul spațial al materialului. Structura tip grilă, mărește atât efectivitatea sucțiunii, cât și respirabilitatea prin intermediul formației punctelor de atingere care accelerează procesul de absorbție și eliminare a vaporilor.

Canalele de aer deschise, din vecinătatea fiecărui segment din grila  Polartec® Power Grid™ simplifică eliminarea căldurii excesive produsă de corpul uman, în timpul activităților.

În același timp, aceste canale oferă proprietăți de stocare mult mai bune pentru material și, în general, reduc greutatea întregului produs.

Efect maxim de încălzire cu greutatea minimă, prezintă sarcina minimă și condiții optime pentru performanță sportivă. Compoziția tehnologiei tip grilă, realizează efecte de eliminare a transpirației mult mai mari decât materialele obișnuite. Evită în totalitate utilizarea proceselor chimice, a căror eficacitate dispare în timp.

 

Avantajele materialului Polartec® Power Grid:

  • Reduce greutatea și oferă căldură
  • Uscare rapidă
  • Foarte respirabil
  • Greutate redusă
  • Întreținere ușoară

 

 

 

 

 

 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.