Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

⭐⭐⭐⭐ Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro  Vizualizați recenziile

Pielea năbuc

Pielea năbuc este un tip modificat de piele care suferă un proces fizico-chimic lung la sfârșitul căruia se obține o înaltă rezistență a pielii și o structură foarte fină. Rezistența pielii este, de asemenea, realizată prin selectarea materialului însuși. Prin prelucrare, în mod fundamental se folosește partea exterioară. După o serie de șlefuire și lustruire, se obține o suprafață ușor aspră, și puțin păroasă. Pielea este foarte plăcută la atingere și foarte rezistentă la uzură. Datorită acestor caracteristici, relativ înclină să se murdărească rapid, prin urmare este necesar principiul unei întrețineri corespunzătoare. Pielea nabuc, datorită caracteristicilor sale, este utilizată pentru confecționarea încălțămintei concepute pentru condiții exigente muntoase, unde încălțămintea din material de calitate, este baza.

 

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologii

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.