Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Pertex

Pertex - Datorită utilizarăii microfibrelor Meryl, și metodei controlate de computer Airjet, sa ajuns la o densitate a fibrei de 4000 per cm2 (fibra unică este de 10 ori mai subtire decat un fir de păr uman).

În general Pertex, se caracterizează prin greutatea sa minimă, combinată cu rezistență ridicată dar, desigur se produc mai multe variante ale acestui produs, și fiecare dintre ele având denumiri și caracteristici diferite...

Finisaj DWR la pertex:

DWR este o abreviere pentru Durable Water Repellent - în traducere liberă însemnând: Reszistență la apă durabilă.

Aceasta este o acoperire specială a țesăturii, care o face să fie rezistentă la apă. Prin funcțiunea corectă a finisajului DWR, la suprafața materialului, picăturile de apă se scurg în jos. Este aplicație obișnuită la îmbrăcăminte, dar și straturile exterioare ale corturilor sau a sacilor de dormit. Datorită tratamentului DWR, îmbrăcămintea sau altă suprafață astfel tratată, hidrofugă și neabsorbantă. DWR, de asemenea, ajută la prevenirea murdăriei și petelor de pe material. În general finisajul este rezistent la apa de ploaie, deci nici apa sărată nu pătrunde prin acest finisaj. Dar totuși, după un timp, finisajul începe să slăbească, de la sine. Ceea ce poate însă accelera efectul DWR este spălarea în substanțe chimice puternice. Prin urmare, se recomandă reînnoirea protecției folosind spray-uri speciale de impregnare.

 

Pertex Quantum

Pertex Quantum folosește fire incredibil de fine, țesute exact pentru a oferi o țesătură foarte ușoară, și totodată puternică și durabilă. Datorită ductilității sale, permite penelor și izolației sintetice, un loft maxim.

Principalele beneficii: greutate - <35 g / m2, foarte ușor dar totodată durabil, plăcut la atingere, permite loft maximă, împiedică unicul de izolației a penei, și este rezistent la vânt.

Utilizare: îmbrăcămintea călduroasă, saci de dormit și la geci ușoare de toamnă.

 

Pertex Quantum GL

Acest material este punctul culminant celor 30 de ani de experiență în tehnnologia țesăturilor, și oferă cel mai bun raport dintre rezistența și greutatea tuturor textilelor Pertex. Datorită ductilității sale, permite penelor și izolației sintetice, un loft maxim.

Principalele beneficii: <25 g / m2, foarte ușor dar totodată durabil, plăcut la atingere, permite loft maximă, împiedică unicul de izolației a penei, și este rezistent la vânt.

Utilizare: îmbrăcămintea călduroasă, saci de dormit și la geci ușoare de toamnă.

 

Pertex Microlight

Pertex Microlight este un material bine echilibrat, asigură o protecție ușoară împotriva intemperiilor și este rezistent la abraziune. Datorită ductilității sale, permite penelor și izolației sintetice, un loft maxim.

Principalele beneficii: greutate - <60g / m2, confortabil la atingere, previne unicul de izolație a penelor, durabil și rezistent la abraziune, rezistent la vânt, finisaj foarte durabil hidrofug.

Utilizare: îmbrăcămintea călduroasă, saci de dormit și la geci ușoare de toamnă.

 

Pertex Classic

Bazat pe firul pertextic original. Pertex Classic are rezultate excelente în testele de performanță pentru țesături durabile, dar ușoare. Oferă o protecție excelentă împotriva intemperiilor, cu finisaj foarte rezistent la apă și construcții rezistente la vânt.

Principalele beneficii: greutate -> 60g / m2, rezistență foarte durabilă la abraziune, finisaj rezistent la vânt, finisaj hidro-fug foarte rezistent și durabil, uscare rapidă.

Utilizare: îmbrăcămintea călduroasă, saci de dormit și la geci ușoare de toamnă.

 

Pertex Endurance

Pertex Endurance este conceput pentru a asigura protecție împotriva intemperiilor extreme în condiții extreme, în special pentru haine calde și saci de dormit. Conține o suprafață ultra-subțire care este foarte respirabilă, impermeabilă și rezistentă la vânt. Acest strat protejează izolația de elementele de reducere a loftului și menține căldura.

Principalele beneficii: respirabil - 7000g / m2 / 24h, foarte rezistent la apa - 1000mm, usor, menține loftul, finisaj foarte rezistent și durabil hidro-fug.

Utilizare: îmbrăcămintea călduroasă, saci de dormit

 

Pertex Equilibrium

Pertex Equilibrium a fost proiectat cu o construcție țesută bidirecțional. Protecția împotriva condițiilor meteorologice asigură suprafața exterioară țesută, care asigură rezistență la vânt, precipitații ușoare și zăpadă. Interiorul țesăturii are o legătură mai deschisă care ajută la eliminarea umezelii de la utilizator și îmbunătățește nivelul de confort.

Principalele beneficii: construcție în două straturi, confortabil la atingere, excelență în respirație, finisaj rezistent la apă foarte durabil, uscare rapidă

Utilizare: geci ușoare de toamnă și softshell

 

Pertex Shield

Pertex Shield este o combinație de țesături avansate din punct de vedere tehnic cu un finisaj impermeabil microporos respirabil. Acest material a fost realizat cu accent pe durabilitate, combinând protecția de vânt și apă cu o excelentă aerisire.

Principalele beneficii: protecție la apă - 10000 mm, material ușor și pliabil, suprafață microporoasă respirabilă - 7000g / m2 / 24h, finisaj hidro-fug foarte rezistent la apă.

Utilizare: îmbrăcăminte ușoară impermeabilă

 

Pertex Shield +

Pertex Shield + este o țesătură impermeabilă perfectă pentru mișcare mai rapidă si activități de outdoor. Folosește membrană PU hidrofilică care asigură o respirabilitate dinamică ridicată - cu cât este mai mare sarcina fizica a utilizatorului, cu atat mai mult și  materialul respiră.

Principalele beneficii: protectie la apă - 20000mm, respirabilitate dinamică - 20000g / m2 / 24h, material usor si pliabil, plăcut la atingere, finisaj foarte durabil și rezistent hidro-fug.

Utilizare: îmbrăcăminte ușoară impermeabilă

 

Pertex Shield AP

Pertex Shield AP este o tesatura rezistentă la apa impermeabilă, dar respirantă, dotată cu o membrană modernă de aer, care oferă cel mai înalt nivel de durabilitate și performanță pentru o utilizare profesională și extremă.

Membrana Pertex Shield AP conține o concentrație ridicată de orificii microporoase distanțate uniform, care au proprietăți foarte hidrofobe. Această membrană joacă un rol dublu, care conferă materialului atât impermeabilitate, cât și grad ridicat de permeabilitate la umiditate. Această țesătură oferă un confort sporit într-o gamă largă de condiții meteorologice și medii, iar structura sa durabilă asigură o protecție fiabilă pe toată  viața îmbrăcămintei, chiar și pentru perioade prelungite în condiții extreme.

Principalele beneficii: confort și performanță excepționale, finisaj rezistent la apă extrem de rezistent, puternic și durabil, cu o respirabilitate ridicată

Utilizare: îmbrăcăminte ușoară impermeabilă