Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Outwell Panorama

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.  

Brandul danez Outwell cu siguranță nu are nevoie de prezentare lungă. Este o companie cu reputația de a furniza cele mai confortabile corturi de familie disponibile pe piața noastră și suntem onorați că acest brand este unul dintre flagship-urile corturilor a e-shopului nostru.

Brandul Outwell depune eforturi constante pentru a spori confortul corturilor sale de familie. Chiar și în timpul statului în cort, se străduie să vă menține cât mai aproape de mediul natural înconjurător în timp ce permite să vă bucurați și de intimitatea necesară; corturile dispun de intrări largi cu plasă de țânțari, geamuri mari fumurii, tavane întunecate și dormitoare spațioase Ambassador Master și Premier, cu sistem sofisticat de intrare, numit 360° Access System.  Aceste accesorii compun sistemul Outwell Panorama.

Intrări panoramice

Sistemul Outwell Panorama include intrări principale panoramice largi, datorită cărora nu trebuie să vă plecați capul la intrarea în cort și nici nu este necesar să depășiți obstacolele dificile cu riscul de împiedicare. Cu ajutorul fermoarului puteți deschide intrarea în întregime și indiferent de ceea ce faceți în cort, totodată sunteți în contact direct cu natura. Datorită celor patru fermoare, aveți și alte opțiuni de deschidere a intrării principale: doar pe jumătatea părții stângi sau părții drepte sau doar partea de sus pentru aerisire.

Plasa de țânțari la intrarea în cort

Intrarea în cortul Outwell este dotată cu plasă largă de țânțari, datorită căreia puteți lăsa intrările complet deschise pentru o mai bună ventilație în hol, fără să vă faceți griji cu privire la insectele enervante.

Geamuri fumurii

Fereastra din holul cortului Outwell nu este doar panoramatică și destul de mare, totodată este acoperită cu un strat special care are multe proprietăți funcționale. În plus înafară de protecția împotriva radiațiilor UV și a razelor solare puternice, acest strat ajută la menținerea unei temperaturi și a unei umbre plăcute în cort. Vă puteți bucura de o vedere minunată din cort, păstrând în același timp intimitatea necesară.

 Sistem de intrare 360° Access System

 

 

Dormitorul cortului Outwell mai nou acum dispune de sistem de intrare revoluționar 360° Access System. Un singur fermoar permite deschiderea în întregime a intrării în dormitor și împachetarea acesteia într-un buzunar mic. Prin deschidere, veți avea acces ușor la dormitor fără obstacole și extindeți spațiul holului pentru o campare confortabilă în timpul zilei. Cu ajutorul celor patru glisoare de la fermoar, intrarea în dormitor poate fi reglată după bunul plac. Permite deschiderea intrării în întregime sau doar pe jumătate. Dacă doriți să vă bucurați de dormitul în aer curat dar totodată aveți nevoie de mai multă intimitate, puteți deschide doar jumătatea superioară a intrării.  

Tavanul întunecat

Tavanul și pereții de culoare închisă a cortului Outwell sporesc confortul în timpul somnului în cort. Dacă doriți să trageți un pui de somn după prânz sau dacă doriți să vă culcați mai devreme sau în cazul în care nu doriți ca copiii dvs. să se trezească în zorii zilei, atunci cu siguranță veți aprecia acest supliment.

Dormitor Ambassador Master Bedroom

Dormitorul Ambassador Master are o lungime de 230 cm și este destul de înalt ca să puteți sta în picioare în el. Pereții și tavanul întunecat al dormitorului, sporesc și mai mult confortul de dormit. Datorită podelei spațioase și a orificiilor pentru cablurile de rețea, puteți mobila dormitorul cu o noptieră, cu o lampă sau vă puteți încărca telefonul mobil.

Dormitor Premier Bedroom

Dormitorul Premier oferă spațiu destul pentru a încăpea o saltea de cort sau o saltea normală gonflabilă. Pereții și tavanul întunecat al dormitorului, sporesc și mai mult confortul de dormit. Datorită podelei spațioase și a orificiilor pentru cablurile de rețea, puteți mobila dormitorul cu o noptieră, cu o lampă sau vă puteți încărca telefonul mobil.

Corturi de familie Outwell