Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Opti-Stretch

OPTI-STRETCH

Țesăturile sunt proiectate pentru a menține pielea uscată, chiar și atunci când transpirați. Toate țesăturile din această serie au o construcție tricotată pe două fețe care utilizează fire diferite pentru a crea două suprafețe diferite: una care este optimizată pentru a elimina umiditatea de pe piele și cealaltă pentru uscarea rapidă. Ideal pentru alergători, schiori și călători.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.